informacja dla członków

Zarząd Koła Terenowego PSD w Jarosławiu informuje swoich członków o najbliższych spotkaniach:

1. Zapraszamy wszystkich członków do siedziby Koła w dniu w dniu 25 listopada w celu dokonania weryfikacji osób, którym będą przysługiwały owoce i warzywa. Weryfikacja będzie trwała od 9.00 – 16.00.                           Należy przynieś ze sobą swoje  : aktualne orzeczenie ,  zaświadczenie , że choruje się na cukrzycę lub inną przewlekłą chorobę albo ktoś z Państwa rodziny choruje na przewlekłą chorobę , ma stopień niepełnosprawności lub  wypis ze szpitala gdzie jest napisane że spełnia wyżej wymienione wymogi.
  2.  W dniu 28.11.2015r. o godz. 16 odbędzie się Zabawa Andrzejkowa dla naszych członków .Koszt 45 zł od osoby.
  3. W dniu  03.12.2015r 0 godz. 13.00 odbędzie się zakończenie zadania publicznego i nastąpi rozdanie nagród, połączone z wykładem Pana Tomasza Kuleszy .Wykład odbędzie się w świetlicy środowiskowej ul. Kraszewskiego 39
  4. W dniu 09.12.2015r. odbędzie się zakończenie drugiego zadania publicznego połączonego  z wykładem                   i rozdaniem nagród. Spotkanie odbędzie się o godz. 13.00 w świetlicy środowiskowej .
  5. W dniu 17.12.2015r. odbędzie się Spotkanie Wigilijne dla naszych członków . Koszt 35 zł od osoby.
  6. Przyjmujemy zapisy na Sylwestra  „U Słowika” , koszt 120,00 zł od osoby.
  7.  W dniu  14 .01.2016. odbędzie się Spotkanie Opłatkowe dla naszych członków.Koszt 45 zł od osoby.

Podobne aktualności...