Walentynki i Ostatki

20 lutego w Sali Sanu bawiliśmy się na zabawie zorganizowanej przez Zarząd Koła PSD z okazji Walentynek. Spotkanie rozpoczął występ przygotowany specjalnie na tę okazję przez Pana Henryka Maśkiewicza. Następnym bardzo miłym akcentem tego spotkania były życzenia skierowane do Państwa Czesławy i Henryka Maśkiewiczów przez Zarząd Koła i wszystkich zebranych w związku z obchodzonym przez nich jubileuszem 50 – lecia zawarcia związku małżeńskiego.

Zabawa w tym dniu trwała do godziny 22-giej. Bawiło się 90 osób.

5 marca w tym samym miejscu spotkaliśmy się powtórnie, tym razem na zabawie ostatkowej zorganizowanej przez Zarząd DPJ.

W tym dniu również nie zabrakło atrakcji, były życzenia i program artystyczny w wykonaniu Pana Henryka Maśkiewicza z okazji zbliżającego się Dna Kobiet. Wiersze i piosenka w jego wykonaniu spotkała się z dużym aplauzem zebranych na Sali, szczególnie Pań . Do tańca przygrywał DJ Krzysztof, który bawił nas do północy.

DSC06608 DSC06642 DSC06695 DSC06707 DSC06710 DSC06779 DSC06802

Podobne aktualności...