Święcone Jajko

W słoneczne popołudnie 26 kwietnia w sali Sanu tradycyjnie już odbyło się spotkanie integracyjne „Święcone Jajko”. Spotkanie zorganizowało Koło Terenowe PSD w Jarosławiu. Uczestniczyło w nim 60 osób.

Na spotkanie Zarząd Koła zaprosił gości zaproszonych w osobach : Pan Stanisław Sopel Sekretarz Powiatu Jarosławskiego, Pani Dorota Rosińska-Jęczmienionka Dyrektor Podkarpackiego Banku Żywności w Rzeszowie , Pani Katarzyna Nowicka Specjalistka ds. szkoleń w PBŻ w Rzeszowie, Pan Dawid Wajda właściciel Apteki Jarosławskiej oraz Ksiądz Prałat Marian Bocho Proboszcz parafii Bożego Ciała.

Podczas części oficjalnej miała miejsce bardzo miła uroczystość, a mianowicie wręczenie Pani Katarzynie Nowickiej srebrnej odznaki „ Za zasługi dla PSD”.

Po wystąpieniach zaproszonych gości rozpoczęła się część rozrywkowa naszego spotkania, czyli zabawa przy muzyce.

DSC04562 DSC04564 DSC04605 DSC04626 DSC04645

Podobne aktualności...